Bye Bye 2009 !

S-a terminat… In sfarsit… A fost un an urat, chiar daca a inceput bine, 2009 a fost un an cu urcusuri si coborasuri. In ianuarie m-am angajat la o firma nou, speram pe atunci ca totul i-a o intorsatura buna. Am fost o luna in Italia la specializare si mi-am spus pe atunci ca o sa stau o vreme buna la aceea firma. Nu a fost asa, in august m-am trezit ca sunt somer. Tot la inceputul anului, in februarie, am fost la Viena, cu afaceri. Speram ca, firma in care am investit o sa porneasca si o sa imi aduca un castig si o stabilitate financiara. Nu a fost asa. Chiar daca service-ul moto functioneaza nu produce destul. Scoala de soferi si pilotaj moto din pacate nici acum nu a pornit. Am vandut un motor si mi-am luat altul, in iunie. Din pacate nici pana azi nu am reusit sa ii fac actele de vanzare cumparare, iar colac peste pupaza, am descoperit ca motorul figureaza in talon cu o alta culoare. Sper ca pana la urma in ianuarie o sa reusesc sa il transcriu.

Tot in 2009, a mea doamna a fost data afara de la o mare firma, insa dupa o luna s-au razgandit si au reangajat-o. La o luna dupa angajare s-au gandit sa o dea din nou afara, abia dupa ce ne-am consultat cu un jurist si un avocat, domnii din conducere au renuntat si au dat-o intoarsa. In noiembrie, i-au redus orele la firma de credite si au angajat-o ca si bookkeeper. In decembrie vor sa ii bage pe gat si postul de casier. Sa vedem ce va mai fi in ianuarie.

2009 a reprezentat pentru al meu blog un an plin de articole si caricaturi. Au mai fost perioade in care am avut o caruta de vizitatori si perioade in care nici dracu nu a mai intrat, asta si din cauza ca serverul pe care am avut hostat blogul a crapat, in felul asta am pierdut o multime de articole.

Tot in 2009 la inceput, m-am ales cu un PowerMAC G5, nu e nici cel mai bun dar nici cel mai prost MAC.

Iar acum, in ultima zi din an, am alergat un nenorocit de sobolan care dupa cateva nopti in care m-a facut sa nu dorm, azi a strapuns parchetul. Dupa ce am dat casa peste cap, am astupat gaura cu tot ce am gasit, de la otrava pana la soda caustica si cioburi de sticla. Sper ca, am scapat de acest musafir nedorit.

Cam asta a fost 2009 pentru mine si familia mea. Sper din suflet ca 2010 va fi un an mult mai bun. Mi-am propus multe, nu stiu cate din cele propuse o sa le si realizez insa un lucru e cert, o sa ma uit mai putin la TV si o sa incerc sa nu ma las influentat de porcariile pe care asa numitii jurnalisti le prezinta. Sper ca o sa apuc sa iau si licenta si de ce nu sa ma inscriu la un master eventual la o alta facultate.

Inchei aici, ultimul meu post pe 2009 nu inaninte de a va multumi ca ma cititi si urandu-va un Nou An Fericit si plin de Realizari. La Multi Ani!

aparate foto digitale

Comments

  1. Chiar ai avut zile rele dar si bune, sper ca 2010 sa fie anul in care sa poti sa faci tot ce i-ai propus, La multi Ani ! 🙂

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.