Aseara mi-am varzuit blogu’

In lipsa de ocupatie, dar mai ales de spatiu, aseara am reusit cu multa dibacie sa imi „varzuiesc” blogul, asa cum unii au putu observa.

Slava tie creatorule!

Cu ajutorul bunului meu amic, Ovi Purdea, am reusit sa revin la ce era inainte. Totul a plecat de la faptul ca, aseara, pe la ora 00:15 ma lovi inspiratia. Spiritul meu de observatie, a detectat o miiccaaa problemuta, depasisem spatiul alocat blog-ului. Asa dar si prin urmare, de buna voie si mai ales nesilit de nimeni, m-am decis ca ar fi o idee geniala sa mai sterg chestii de pe blog (poze, fisiere dubioase, teme). Am sters pana la punctul in care, actuala tema a decis din propria initiativa ca e mai bine sa isi schimbe actuala infatisare. Asta a fost momentul in care m-am panicat, dar si momentul in care am realizat care e motivul lipsei de spatiu (aveam doua backup-uri de aproape 2 giga fiecare). Ca un mare meserias ce sunt, am decis ca e mai intelept sa ii dau o recuperare. Si i-am dat… padegeaba, ceva nu facusem bine. Asa ca, am ster primul backup, cel datand din data de 19 octombrie 2011, lasand in acelas timp pe cel de luni (saptamana curenta).

Dimineata pe la 9.40, vazandu-l online pe creatorul temei, am apelat la bunatatea lui. Asa ca, de a 9.40 pana pe la 16 blogul a fost in service. Acum, totul a revenit la normal si promit solemn ca nu mai imi bag nasul unde nu imi fierbe oala. Totul a revenit la normal, cu exceptia a doua – trei articole pe care le-am pierdut.

Multumesc, amice, fara tine, blogul nu ar mai fi fost ce e.

aparate foto digitale

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.