Am lansat Utile Moto

Unii știu, alții poate nu. De aproximativ o săptămâna am început să lucrez la un nou proiect. Se numește Utile Moto.

Pasionații motoarelor, a ATV-urilor, scuterelor dar și a quad-urilor vor gasi informații utile legate de majoritatea modelelor și producătorilor de motociclete, choppere, bobbere, scutere și ATV-uri. Sit-ul e încă la început, în momentul de față fiind introduse doar 18 producători. Zilnic se vor adăuga alții. Cu timpul (sper cel puțin dar mai ales în funcție de posibilitatea procurării), pe lângă descrierea fiecărui model, cei interesați vor găsi și PDF-uri cu, cărțile tehnice ale respectivelor modele.

Vă aștept cu drag pe pagină și vă invit să îmi lăsați și comentarii cu eventualele propuneri și păreri.

UPDATE: ca sa nu apara alte confuzii, majoritatea informatiilor sunt luate de pe bikez.com insa nu sunt singurii care detin aceste informatii, cum nu sunt proprietarii absoluti ale acestora.

aparate foto digitale

Comments

  1. Poate ca ar fi fost bine sa si “perii” cumva ce-ai parsat (sau copiat in mod clasic, nu stiu cum ai facut) 😉

    Intr-adevar, la bikez.com ma refer.

  2. @ Alex – intradevar, majoritatea informatiilor sunt de pe bikez, insa nu sunt singurii care au aceste informatii. Sunt alte cateva zeci de sit-uri care au aceleasi informatii. (Descrierea tehnica a unui anume model nu prea ai cum sa o faci altfel). Nu am inventat mersul pe jos, roata si nici apa calda. Eu doar ma folosesc de ele si incerc sa ofer si altora ceea ce am descoperit.
    P.S. – am un service moto. Realizezi ca am o caruta de informatii legate de servisarea motocicletelor, ATV-urilor si a scuterelor. In curand le voi posta si pe alea.
    Ca o completare. Iti recomand sa dai o simpla cautare pe google dupa un model (la alegere) si o sa ramai surprins cate sit-uri sunt asemanatoare cu bikez. (Nu ei au inventat gaura din macaroana, te pot asigura de asta, ei doar au facut-o mai cu talent).

Speak Your Mind

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.