Am fost la film …

Am fost din nou la film … ICE AGE 3 (3D). ice_age_3 Adevarata aventura a inceput de duminica dimineata cand mi-am facut rezervarea pe net. Se pare ca, nu mai e deajuns sa mergi la cinema sa iti iei biletul pur si simplu. Mai nou e nevoie sa iti faci rezervatie pe net cu cel putin 4-5 zile daca vrei sa mai vezi ceva, pe urma e prea tarziu.

Si cum spuneam, mi-am facut rezervare din timp, iar azi in pauza de masa am mers relaxat la cinema sa iau biletele stiind ca totul e rezervat. Soc, la cele doua case de bilete era o coada infernala. Se pare ca si altii au aflat ca e film la cinema. Ma asez cuminte la rand, iar dupa o jumatate de ora ajung la casa. II intind omuletzului de la casa cardul cu, care am facut rezervarea si ii intind si cele doua telefoane cu mesajult trimis la Orange. Omuletzu ia cardu, ia telefoanele si imi comunica, ca desi am o carutza de puncte cu, care in mod normal as putea sa merg la aproximativ 10 filme moca, saptamana asta nu pot beneficia de acest serviciu. II zambesc intelegator si ii intind o bagnota cu, care achit contravaloarea biletelor.

Seara de la 18.30 revin la cinema. Filmul urma sa inceapa la 19. Puhoiul de oameni de la pranz se pare ca a ramas din moment ce nu era nicio schimbare in ceea ce priveste cozile de la bilete. Intram in sala. Cum era de astepta, o turma de cocalari aveau inca de la inceput ceva de inpartit.

Nu pot pricepe mentalitatea cretinilor care platesc contravaloarea unui bilet la un film pe care il considera stupid si slab desi ei inca nu l-au vazut si nici nu stiu despre ce e vorba.

Nu pot pricepe, mentalitatea acelor cretini care desi aveau la dispozitie o groaza de timp, se gasesc la 15 minute de la inceputul filmului sa se duca sa isi cumpere inca o punga de popcorn, ridicand in picioare un rand in treg (de doua ori).

De ce asemenea personaje, rupte din basm, nu stau acasa in intimitatea lor si comenteaza acolo ne fiind deranjati de  persoanele care chiar vor sa vada filmul pentru care au platit.

Lasand la o parte idiotii, ICE AGE 3 este, dupa parerea mea cel mai reusit film din seria ICE AGE. Poate si datorita faptului ca a fost realizat in format 3 D, sau datorita faptului ca e plin de situatii care mai de care mai haioase. Un lucru e cert, omuletzii care au realizat filmul aveau creerii super odihniti din moment ce au putut debita asa ceva.

E un film bestial care merita vazut la cinema. Vi-l recomad .

aparate foto digitale

Comments

  1. Alina Suciu says

    Ioi, asta inseamna ca daca io intentionez sa imi cumpar beletele la 12 pt filmul de la 7….nu am nici o sansa??

  2. Si eu am fost … si e mijto ca e 3D … si la faza cu Heliu mam spart de ras … ft tare … e cel mai tare din serie asa zic eu …

  3. @Alina … sanse toti avem … insa cei mai puternici o sa aiba bilete, iar cei slabi nu…legea junglei 🙂

  4. Hmm pacat ca nu am fost sa-l vad si eu la cinema , ci l-am vazut acasa in varianta CAM , dar nu cred ca e timpul pierdut pt. a-l vedea la Cinema . Oricum este bestial 😀

  5. eu am avut noroc la rezervare cu o d`ra pe numele ei Moni, care nu stiu cum a facut de ne-a rezolvat la juma de pret la premiera. Am scris si eu ca am ramas mumificat de tehnica astora cu desenatul caracterelor, iar ochelarii isi aduc si ei aportul in oacere masura.

  6. Mi-am dat seama ca, daca vrei bilete de film nu e deajuns sa mergi cu 30 de minute mai repede. Esti nevoit, mai ales acum ca e vacanta, sa iti faci o rezervare ori personal la ei la casa de bilete, ori online, cu cel putin 4 sau chiar 5 zile inainte. Biletele le cumperi de preferat in cursul diminetii. Sincer sa fiu abia astept deschiderea cinematografului din Tiago (Light Cinema), in felul asta, Lotusul o sa aiba o concurenta puternica, in afara de asta sper ca, toti cretinoizii care comenteaza la filme nu vor mai veni. Nu stiu daca ai intrat pe sit-ul celor de la light. Deci oameni au niste preturi. Totusi au si unele pachete destul de atractive.

  7. Am fost, am vazut, m-am spart de ras [(tot la faza cu heliul; ba nu, ci la tot filmul) (inca nu mi-am revenit)] si mai vreau sa-l vad o data. Mersi de recomandare! 😉

  8. @Perti – sa-ti fie de bine … cum mai stiu ceva te anunt

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.