Am disparut pentru o vreme …

Motivul? Lucrarea de licenta care se tot amana. Initial trebuia predata pe data de 20 iunie, iar sustinerea ei pe data de 3 iulie. De atunci s-a tot amanat, pe 9 iulie iar acum pe 15 iulie. Motivul? Ministerul invatamantului a modificat statutul facultatii din autorizata in acreditata. Toate bune si frumoase pana aici, insa, publicarea ei in Monitorul Oficial s-a facut cu intarziere si gresit. Ei au specificat in cele din urma ca, statutul s-a schimbat insa nu au precizat din ce in ce. Asa ca, in speranta remedierii au amanat cu o saptamana sustinerea. Din pacate (sau din fericire pentru unii) gresala nu a fost remediata nici pe data de 8 iulie, astfel incat, a fost nevoie de o a doua amanare (15 iulie). Sa speram ca, va fi ultima amanare.

Sincer sa fiu m-am cam saturat de licenta asta. De doua ori am schimbat tematica in decurs de doua saptamani. Alergatura dupa copertarea ei, listarea, toate facute pe fuga. Sper doar ca, in final totul va merita. Stiu ca e o lucrare facuta pe fuga, insa a fost facuta cu putinele informatii pe care le-am avut. Nu e ceea mai consistenta lucrare insa arata bine. Plina de poze, scheme si diagrame.

Mai ramane de facut prezentarea in PowerPoint si sustinerea ei, iar daca lucrurile merg bine la sfarsitul saptamanii o sa fiu licentiat. YEEEE!

aparate foto digitale

Comments

  1. Radu-Mihai says

    Bafta! Data viitoare sa stam de vorba ca 2 licentiati. 🙂

  2. Felicitari pt licenta sefule 🙂

  3. Mersi

  4. Radu-Mihai says

    Deci e pe bune?!? Ti-ai luat licenta? … Felicitari! Acu` sa te vad la Master! 😛

  5. Da e pe bune… masterul trebuie sa mai astemte nu am „timp”. Poate la anu.

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.