Am CASTIGAT! Am CASTIGAT!

Am CASTIGAT!, tzopai in jurul calculatorului mai ceva ca Geoana. Diferenta intre mine si el, e ca: 1) chiar daca nu imi primeam premiul stiam cum sa pun inapoi capacul de la sticla de Pepsi, in timp ce, domnul Geaoana nu prea stia cum sa puna dopul la sticla de sampanie. 2) chiar daca nu castigam, eram in castig. CUM? simplu la o Pizza cumparata ori cum primeam una moca. Dar nu a fost cazul, asa ca: AM CASTIGAT! Mihaela dragostea mea, mancam pizza pana la sfarsitul anului !

Nu am fost singurul castigator, Alina a primit si ea primul loc, (inca o diferenta intre victoria lui Geaoana si mine, eu mi-am pastrat premiul chiar daca a castigat si concurenta, in timp ce el a pierdut tot). Si castigatorii nu s-au oprit aici, am inteles ca si Dan a primit un premiu special in valoare de doua pizza.

Multumesc celor care m-au votat. Tot odata doresc sa multumesc: italienilor ca au inventat minunatia numita pizza, americanilor ca au inventat internetul, celor care au inventat blogul, fanilor, lui Dumnezeu, ecologistilor care lupta pentru salvarea balenelor de pe Crisul Repede, guvernului ca inca nu ne-au omorat cu restructurarile si cu programele lor de revigorare a economiei, celor de la Lucapiero ca au avut minunata idee de a face acest concurs, dar si pentru bunatatea de pizza pe care o fac (la modul cel mai serios), Cipri si Sirop, dar si celor pe care din motive de timp nu am apucat sa ii enumar.

Pentru cei care nu au participat sau nu au castigat, doar atat vreau sa le spun: Nu diperati, pizza moca mai e destula (fara gluma).

aparate foto digitale

Comments

 1. Radu-Mihai says

  Felicitari! Sa dea Dumnezeu sa te-ngrasi vreo 2 kile pana la sfarsitul anului! 😛 😆

 2. Bai da rau esti … de ce m-as ingrasa, nu sunt destul de …. impunator ?

 3. Radu-Mihai says

  Pai asa… sa te-ngrasi daca o mananci singur! 😉

 4. @ Mihai – pai nu am spus ca o mananc singur. Citeste cu atentie!

 5. Radu-Mihai says

  Las` ca stii tu ce insinuez! 😛 😆

 6. Nu, nu stiu … poate imi spui tu

 7. FELICITARI!

  We are the champions, my friend … of PIZZA LUCAPIERO!

  Le multumim inca o data pentru intelepciunea de care au dat dovada in alegerea facuta. (dar vai, cata modestie!)

 8. … dar vai, ce-i asta? CLIMA BIZONICAAA! WOWW…

 9. Radu-Mihai says

  Lasa ca ti-oi povesti la o pizza cu bere! Cand merem? 🙂

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.