ALTEX – scoala de pilotaj?

altex

La prima vedere ai crede ca ALTEX este o scoala de pilotaj,  la cum zboara angajatii.

Din surse sigure, am aflat ca, managerii de la Altex pregatesc angajatiilor din Oradea (Altex Era Shopping Center) o noua surpriza.

Dupa nici o luna de la ultimele concedieri, domnii de la Altex, se pregatesc sa m-ai dea afara catziva oameni, in speranta reducerii pierderilor pe care le au. In clipa de fatza, Altex ERA, cu o suprafata de aproximativ 2200 mp, una din cele mai mari magazine ale ALTEX GROUP Romania, din vestul tari, functioneaza in regim de avarie, cu cate un angajat pe fiecare functie.

Din cele auzite, Altex ar urma sa ramana cu un singur casier.

Dupa ce in iunie, CREDEX (firma de credite al ALTEX) a concediat unul din cei doi angajati, in timp ce acesta era in concediu (concediu datora schimbarii punctului de lucru), firma avand la ora actuala in Oradea doi angajati; unul la Media Galaxy Lotus si unul la Altex Era.

Se pare ca Altex s-a specializat in concedierea angajatilor. Daca in decembrie, oamenii care lucrau la punctul de lucru Crisul (actualul Altex ERA) au fost „invitati” sa isi semneze demisiile, stau si ma intreb, cum dumnezeului vor face fatza angajatii ramasi unei suprafete atat de mare si unui program care depaseste cu mult 8 ore.  Oare, managerii vor reusi sa repuna pe linia de plutire si vor reusi sa mai faca vanzari ca acum un an ?

Deoarece conducerea este incapabila sa gestioneze asa zisa criza, ma intreb oare ce vina au saracii angajati!?  Cum va reusi conducereasa faca firma din nou profitabila fara angajati?!

Cand se va renuntza la pile, rude si relatii? … Si uite asa „criza” e din nou o scuza pentru incompetenta manageriala a unora.

aparate foto digitale

Comments

  1. Din nefericire … este cat se poate de adevarat …

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.