AC DC la schimb de carti

Duminica, cu o saptamana intarziere, am participat la schimb de carti. Multa lume, printre ei si noi veniti. Locatia a fost si ea una noua (Pizzeria Lucapiero, fosta Amira). Desi  s-a tinut cu o saptamana intarziere, asteptarea a meritat.

Surpriza ceea mare a venit de la Editura Aquila ’93 si de la baietii de la Muzica de Vest si a constat in 10 carti inpartite gratis: „Cele doua fete ale gloriei ACDC biografia completa” scrisa de Paul Stenning si editata in exclusivitate pe Romania de cei de la Aquila ’93.

Sunt un fan inrait al trupei ACDC si mi-as fi dorit sa pot ajunge la concertul lor. Din pacate acest lucru nu este posibil din diverse motive asa ca, aceasta carte este o consolare pentru mine. O sa o citesc cu mult drag ascultandu-le muzica.

Vreau sa-i multumesc lui Cipri dar si celor de la Aquila pentru acest cadou superb. Cei care nu au avut ocazia sa puna mana pe o carte si doresc acest lucru sunt sfatuiti sa urmareasca cu atentie sit-ul celor de la Muzica de Vest deoarece  (din cate am inteles) vor mai fi concursuri unde vor putea castiga cartea cu AC DC.

aparate foto digitale

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.