… sau mai pe inteles Cartofi cu Ciuperci la Cuptor
La cerinta mea, iubita mea doamna mi-a preparat Cartofi cu ciuperci la tava.
Ingrediente:
- 3-4 cartofi curatati, taiati cubulete si pusi la fiert in apa cu putina sare. Se lasa la fiert pana se inmoaie un pic.
- 700g ciuperci champignon
- o ceapa
- 2-3 catei de usturoi
- 1 lingura de bulion
- 3 oua
- cascaval ras
- carnaciori
Dupa ce am fiert cartofii, se omogenizeaza ciupercile cu usturoiul taiat bucatele, bulionul, ceapa si carnaciorii taiati (personal as mai fi adaugat si putina slanina pentru gust insa mi-am adus aminte prea tarziu). Ungem tava cu ulei si se varsa compozitul omogenizat. Se adauga 2-3 cescute de apa si se lasa in cuptor la foc moderat timp de aproximativ 10-15 minute.
Se scoate tava si se adauga amestecul de ou batut si cascaval pe deasupra. Se mai poate adauga si putin marar si patrunjel. Se mai lasa in cuprot aproximativ 3-5 minute.
Se poate servi cu muraturi. Va pot spune ca a iesit o bunaciune, ciar daca in poza nu arata cine stie ce.
Imi acord un 10 pentru idee, iar Mihaelei, 10 cu stelute pentru realizare.
Nu cred ca e bun! 😛
Delicios 🙂
arata a pizza…:)) avand in vedere ca are ciuperci, as manca toata tava
@ Dezaxata – To late, am terminat-o