2010 – The Year We Make Contact

Poate sunt multi care au vazut acest film. Mie mi-a placut la nebunie. E drept e un film care nu abunda in efecte speciale iar subiectul e un pic cam greoi. Totusi,  la vremea la care s-a facut acest film, multi visau la civilizatii extratereste, la nave spatiale si la masini zburatoare.

Realitatea e un pic diferita. Nu avem nave spatiale insa avem navete. Omul inca nu a ajuns pe Jupiter insa am trimis sonde spatiale. Nu avem inca masini zburatoare, insa suntem aproape de a aveam. Omenirea a ajuns departe insa nu pe cat ne-am fi dorit. Pe cand eram copil, eram convins ca, pana in anul 2000 o sa avem colonii pe alte planete. Din pacate inca suntem departe.

In 2010 omenirea mai are de infruntat inca multe obstacole, pana cand va putea pleca pe alte planete. Ne confruntam cu criza financiara, inca avem o multime de boli incurabile, insa privim increzatori spre viitor.

In primul rand trebuie sa ne cunoastem pe noi, sa cunoastem planeta pe care traim si abia pe urma putem cerceta alte planete. Eu raman increzator ca, in viitorul nu prea indepartat, omul va ajunge si pe alte planete unde va incepe colonizarea acestora. Poate ca, pentru inceput nici nu va fi nevoit sa plece asa departe, ci va incepe cu satelitul natural al pamantului; Luna.

aparate foto digitale

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.