11even 2012 aduce speakeri de renume la Oradea

După prima ediţie a evenimentelor 11even din 11.11.2011 în care sute de oameni din mai multe oraşe ale ţării s-au bucurat de prezenţa unor vorbitori de excepţie în cadrul unor evenimente desfăşurate simultan, după o primă ediţie în care oameni cunoscuţi publicului larg sau mai puţin cunoscuţi, dar cu poveşti de viaţă excepţionale au acceptat provocarea de a vorbi în faţa unui auditoriu timp de 11 minute fiecare despre un eşec din viaţa lor, deciziile luate şi schimbările ce au urmat pentru că nu au renunţat să lupte, să spere, să creadă, iată că organizatorii anunţă pentru 2012 noi informaţii pentru o a doua ediţie 11even, mult mai complexă.

Anul acesta, publicul larg se va putea bucura de două categorii de evenimente: reţeaua de evenimente locale 11even ce vor avea loc la finalul lunii mai, precum şi un eveniment excepţional la început de octombrie organizat în Bucureşti, 11even & Allan Pease.

11even Oradea va avea loc în data de 31 mai 2012, la Hotel Ramada Oradea – sala Toscana, cu începere de la ora 17.00. Speakerii acestei ediţii a 11even Oradea sunt: Oana Lianu – doctor în muzică/naistă, Flavius Bunoiu – director Casa de Cultură a municipiului Oradea/prezentator TV, Adina Cristea – coordonator național al programului YouthBank România, Florin Estefan – bariton, Simona Bişboacă – cercetător/inventator, Horaţiu Tănescu – Cofondator/Preşedinte EAST Technologies și creator de programe, Maria Şandor – economist/ președinte Fundaţia Pact, Luminiţa Popa – formator acreditat/coach, dir. general Active Job Consulting, Camelia Vaida – președinte Asociaţia Proegal, Zsolt Gyöngyössi – antrenor emerit a campioanei olimpice şi mondiale Gabriela Szabo, Anca Dodescu – director Departamentul de economie, Facultatea de Ştiiinţe Economice/Universitatea Oradea.

Participarea la 11even Oradea se face pe bază de bilet. Biletele pot fi achiziţionate online accesând linkul http://11even.ro/2012/bilete/ , iar preţul acestora este de 30 lei – biletul standard sau 60 lei – biletul premium.
Fondurile care vor fi acumulate din sponsorizări şi vânzarea biletelor vor fi direcţionate către Programul de Inovaţie al Fundaţiei Comunitare Oradea, program sprijinit de ARC – www.arcromania.ro.
Pe lângă evenimentele locale 11even 2012, organizatorii pregătesc un eveniment cu totul special pentru România: 11even & Allan Pease ce va avea loc în 4 octombrie 2012, la Bucureşti. In cadrul acestui eveniment, pe lângă cele mai interesante experienţe din acest an surprinse în cadrul evenimentelor 11even, vom beneficia de carisma şi experienţa unuia din cei mai renumiţi experţi în comunicare din întreaga lume, Allan Pease.
Pentru evenimentul 11even&Allan Pease, pachetele de participare pot fi achiziţionate online  accesând http://11even.ro/2012/bilete/ . Taxele pentru acest eveniment sunt de 99, 129 sau 299 EURO, in funcţie de pachetul de facilităţi ales.
Până în 25 mai insa, organizatorii au pregătit o ofertă Early Bird extraordinara, astfel că pachetul standard poate fi achiziţionat cu un discount de peste 50% la preţul de 49 euro (TVA inclus), in timp ce pachetul premium va costa 79 euro (TVA inclus). Taxa early bird este disponibila in exclusivitate pentru acele persoane care achizitioneaza unul sau mai multe bilete la una din conferintele 11even din luna mai. Exista doar 100 pachete disponibile la acest pret special.
Mai mult decât atât, pe site-ul http://11even.ro/2012/bilete/ se pot demara aplicatile pentru unul din cele 30 de pachete VIP, care pe lângă evenimentul general beneficiază o sesiune extraordinara in prezenta lui Allan Pease. Pachetul „Pranz special cu Allan Pease” contine: discurs & sesiune de întrebări şi răspunsuri, sesiune foto individuală şi de autografe cu Allan Pease, prânz împreună cu Allan si Barbara Pease. Pretul acestui pachet este de 299 euro (TVA inclus).
‘Întrebările sunt, de fapt, răspunsuri’, ‘Enciclopedia limbajului trupului’, ‘Limbajul trupului – cum pot fi citite gândurile altor din gesturile lor’, ‘Cât de compatibili sunteţi. Manualul relaţiilor’ sunt câteva dintre cele mai cunoscute cărţi semnate de Allan Pease.
Cărţile lui Allan Pease au fost traduse în 51 de limbi, au ajuns în peste 100 de ţări şi au fost vândute până în momentul actual în peste 25 de milioane de exemplare. Allan Pease a susţinut seminarii în 55 de ţări. De asemenea, Allan este Profesor Onorific la ULIM International University.
Evenimentele 11even sunt organizate de Asociatia 11even, în parteneriat City Plus, Wow Event Management şi Respect Media.

Despre Asociaţia 11even
Asociaţia 11even îşi propune să dezvolte un spaţiu de dezvoltare umană ce aduce faţă în faţă persoane care au trecut prin experienţe extraordinare, provocări şi eşecuri determinante care merită împărtăşite, cu oameni care sunt în cautare de exemple practice şi concludente pentru dezvoltarea
lor ca indivizi. Asociaţia 11even este organizator principal al evenimentelor 11even, precum şi a altor proiecte pentru comunitate.

Despre Fundatia Post-Privatizare

Fundația Post-Privatizare (FPP) este cea mai importantă fundație pentru antreprenoriat din România. Creată în 1996 de Comisia Europeană, FPP este o instituție privată care promovează educația antreprenorială şi susține inițiativele destinate dezvoltării sustenabile a mediului de afaceri românesc – cu accent pe întreprinderile mici şi mijlocii şi start-up-uri – prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenorială, îmbunătățire a mediului de afaceri şi promovare a responsabilității sociale a întreprinderilor.

Mai mult informaţii despre evenimentele 11even pot fi găsite pe www.11even.ro sau pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/11even.ro .

aparate foto digitale

Speak Your Mind

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.