Calendar cu Bloggeri 2011 v.1

Iata si o prima versiune a calendarului cu bloggeri pe 2011. Intentionez sa mai fac unul in care vor intra o parte din blogarii din calendarul de anul trecut plus cativa pe care i-am desenat anul asta (2010).

Pana atunci, daca mai e cazul sa vii prezint pe: visurat, makavelis, zoso, nebuloasa, adi hadean, piticu, pid’jin, manafu, chinezu, andrei crivat, subiectiv, groparu, arhi.

Pentru cei ce se intreaba care a fost criteriul de selectare a respectivilor bloggeri, acesta a fost facuta conform listei intocmite de Arhi.

Calendarul poate fi comandat de AICI (format A3) sau format de birou de AICI.

aparate foto digitale

Comments

 1. Te-ai intrecut pe tine cu asta … e beton

 2. PFFFFUAAAAAAY, BAAAAAAA!!!!
  Eeeeexceleeeeent =))))))

 3. Multumesc

 4. ianuarie nu cred ca mai e de actualitate :))

 5. @ Pyro – De ce?

 6. Foarte tare! ­čśÇ Cea mai buna mi se pare cea cu groparu.ro.

 7. Foarte fain a iesit si de data asta, felicitari.

  Si la multi ani, daca tot sunt in zona :))

 8. misoginilor, doar o femeie?bleah!!!!!!

 9. @ Karma – relax … va ma fi inca o versiune. Nu sunt de vina ca nu am poze cu toate bloggeritele din Romania. Poate ma ajuti sa fac rost de ele si voi face un calendar doar cu ele.

 10. Foarte foarte tare ­čÖé

 11. ce scrie pe agenda nebuloasei?

 12. @ Alle – pai pentru asta cred ca ar trebui sa o intrebi pe ea. E agenda ei nu a mea. Totusi daca esti interesat de parerea mea, sunt convins ca nu e reteta secreta a budincii facute de bunica.

 13. pl─âcut, cump─ârat, promovat:). mul╚Ťam fain.

 14. @ Adi – eu multumesc

Trackbacks

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Daniel Rus and Daniel Rus. Daniel Rus said: uite aici un calendar cu bloggeri. daca nu ar fi unul dintre ei, eu l-as comanda http://j.mp/i3e2HM […]

 2. […] This post was mentioned on Twitter by Stefy Demeter. Stefy Demeter said: RT @PDorinF: Calendar cu Bloggeri 2011 v.1 http://t.co/yRDPmYF via @AddThis […]

 3. […] toate anotimpurile, cu reproduceri dupa panze celebre sau cu masini de epoca, poate iti va placea calendarul cu bloggeri. Realizat de Sebastian (Designerul.ro), calendarul aduce in fiecare luna caricaturile unor bloggeri […]

Speak Your Mind

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.